Lippai Marianna

Motivációs előadó, író

Kislányáról öt és fél évesen kiderült, hogy halálos beteg, nyolc év küzdelem után el kellett engednie. Akkor megígérte a kis Dominikának, hogy boldog lesz. Mert új életet kezdeni, új városba költözni, új embereket megismerni, újra szerelmes lenni és újra férjhez menni. Motivációs előadásokat tart országszerte az „életből”, a megtapasztalásaiból, a túléléséből és szeretetből.

Kapcsolódó előadások
Lippai Marianna: Ha egészség van, minden van! (Színházterem, 16:00 - 17:00)

Cseh Ádám

Üzletember, blogger
Mind lélekben, mind a világban örök utazó. A Style Group stratégiai vezetője. A fenntartható, környezetbarát megoldások elkötelezett híve. Üzlettársával és barátjával, Buza Krisztával a Kitchy Design vezetői. Szenvedélye a történelem. Értékterem.hu nevű oldalán interjúkon és belső megéléseken keresztül mutatja be a számára elengedhetetlen értékeket.
Kapcsolódó előadások
Cseh Ádám: Elmélyült férfilét - az önismeret útján (2. terem, 16:00 - 16:45)

Kormos Éva

Kundalini jóga és Science of the Mind for Leadership and Success oktató

2. szintű kundalini jóga oktató, a magyarországi tanárképzések egyik szervezője. Éva azt vallja, hogy a boldogság mindössze döntés kérdése.

Kapcsolódó előadások
Kormos Éva: Hétköznapi függőségeink (2. terem, 10:00 - 10:45)
Kormos Éva: Kundalini jóga (Klubterem, 12:00 - 12:45)

Monostori Tímea

A boldog nők tanácsadója, tréner

Az idealista, nagyot álmodó, borfesztiválra járó, gasztronómia rajongó, Balatonon gumimatracon olvasó, álmában felnevető, könnyen meghatódó, érzékeny, határozott, szakmájában profi és elhivatott NŐ vagyok.

Kapcsolódó előadások
Monostori Tímea: Egészséges szexualitás, avagy gyönyör akadálymentesítve (1. terem, 14:00 - 14:45)

Buczkó Péter

Funkcionális edző

Öt évvel ezelőtt kezdte el az edzői pályafutását Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Akkor még testnevelő tanárként dolgozott és mellette minden délután edzéseket tartott. 2017 novemberében költözött Budapestre és ma már csak az edzésnek él, személyi edzéseket és funkcionális csoportos órákat tart minden nap. Célja, hogy  ne csak egy sima átmozgató edzés kapjanak a vendégek, hanem igyekszik mindenkit felvidítani és pozitív energiával feltölteni, hogy jó kedvűen, vidáman távozzanak az edzésekről.

Kapcsolódó előadások
Buczkó Péter: Iron box (Klubterem, 13:00 - 13:45)

Bellus István

Humorista

A Dumaszínház társulatának tagja. Kereskedőből humorista, tévénézőből műsorkészítő lett pár év alatt. Örök optimista, aki nem fél a változástól, de most úgy érzi, megtalálta a helyét. Választott hivatása számára munka, hobbi, szenvedély, életforma. A mediterrán Ózd, vagyis Miskolc szülötte, az acélvárosi Bellano, aki 2007 óta vicceskedik színpadon, tévében és mp3-ban.

Kapcsolódó előadások
Bellus István: Stand up a tudatosságról (Színházterem, 12:00 - 12:45)

Szász Kata

J.D., CPCC, Executive és életvezetési coach

Ügyvédként dolgozott külföldön, amikor egyre világosabbá vált számára hogy, ami igazán érdekli, azok az emberi kapcsolatok, a kommunikáció, az önmegismerés és mások segítése, hogy mindebben fejlődjenek. Mindannyian sok „megoldandót“ kaptunk az életünkre, és a mindennapi boldogságunk, töltődésünk és hatékonyságunk a feladataink elvégzésében nagy mértékben függnek attól hogyan látjuk önmagunkat, mennyire vagyunk tisztában az elakadásainkkal, erőforrásainkkal és hogyan használjuk ezeket. Közel 14 éve foglalkozik azzal, hogy embereknek az életük különböző (és mindig összefüggő) területein segítsen megérteni hogyan működnek, mit kell elfogadniuk, min tudnak változtatni és ezek függvényében milyen célokat tudnak kitűzni és elérni mielőtt újabb célok jönnek.

Kapcsolódó előadások
Egész nap mini coaching Szász Kata vezetésével (5. terem, 10:00 - 18:00)

Kutasi Kelly

A KELLYS márka alapítója, funkcionális edző

Életmód-nagykövetként teljes mértékben elköteleződött az egészséges életmód, táplálkozás és testmozgás iránt, azt vallja, bárhol is járunk az életünkben, sosem késő egészségesebbre váltani.

Kapcsolódó előadások
Kutasi Kelly: Funkcionális edzés (Klubterem, 10:00 - 10:45)
Kutasi Kelly: Élj másképp, élj tovább! Az egészségtudatos táplálkozás alapja (Színházterem, 13:00 - 13:45)
Kutasi Kelly: Az vagy amit magadra kensz! (2. terem, 15:00 - 15:45)

Prof. Dr. Márai Géza

Címzetes egyetemi docens

A Szent István Egyetem nyugdíjas címzetes egyetemi docense évtizedek óta hangoztatja: táplálékaink mai értéke a korábbinak töredéke. A romlás oka pedig az ember károsító tevékenysége.

Kapcsolódó előadások
Prof. Dr. Márai Géza: A környezet változása, az élelmiszerminőség és az egészség összefüggése (2. terem, 11:00 - 11:45)

Kovács Krisztián

Wellness tanácsadó

Nyolc éve az egészségmegőrzés területén dolgozik. Kiemelten foglakozott táplálékkiegészítőkkel és öregedésgátló megoldásokkal. Hitvallása szerint az egészség alapja a pozitív gondolkodás, a megfelelő táplálkozás  és a rendszeres testmozgás. Az utóbbi években magával ragadta az  esszenciális olajok varázslatos világa és a bennük rejlő erő és, ezen a területen bővítette ismereteit, melyek az élet minden területén pozitív változást hoztak az életébe.

Kapcsolódó előadások
Kovács Krisztián: Természetes megoldások. Aromaterápia a XXI. században (2. terem, 14:00 - 14:45)

Czégel Erika

GYMSTICK Master Trainer

A GYMSTICK több mint sport, hivatás Czégel Erikának, aki rendszeresen fellép a BSI által szervezett Fittaréna és a Fitnesznap nagyszínpadán, Béres Alexandra, Péntek Enikő, és Katus Attila társaságában.

Kapcsolódó előadások
Czégel Erika: GYMSTICK edzés (Klubterem, 14:00 - 14:45)

S. Tóth Márta

Life és Business Coach, NLP Coach & NLP Tréner

S. Tóth Márta feltett szándéka a körülötte lévő világ jobbá tétele, a hozzá fordulók támogatása és fejlesztése, valamint, hogy minden évben ő maga és a cége is hozzájáruljon a környezet és az ország fejlődéséhez.

Kapcsolódó előadások
S. Tóth Márta: Hogyan befolyásolják a szavak és a gondolatok az egészségünket? (2. terem, 13:00 - 13:45)

Ferencz Judit

Stílusszakértő

A „Stílusteremtés nőknek 10 lépésben” című könyv szerzője, akinek küldetése hozzájárulni a magyar nők és férfiak stílus-forradalmához, hogy a belső szépség és a külső megjelenés összhangja mindenhol körülvegyen minket.

Kapcsolódó előadások
Ferencz Judit: Hogyan teremtsd meg saját, egyedi stílusodat? (1. terem, 15:00 - 15:45)

Benedek Csilla

Egészséges túlélő

Nőgyógyász feleségként szembesülnie kellett azzal, hogy van egy rosszindulatú daganata. Tehát nincs burokban! Ettől az időtől foglalkoztatta az egészséges életmód népszerűsítése, felhívás a szűrővizsgálatok jelentőségére,  nem szakmai szemmel, hanem egy hétköznapi családanya szemével. Emellett mély szegénységben élők támogatásával is foglalkozik, akár egy fürdőszoba kialakításáról, akár élelmiszer adományozásról legyen szó.

Kapcsolódó előadások
Benedek Csilla: Az egészséges ember boldog vagy a boldog ember egészséges? (1. terem, 10:00 - 10:45)

Békás Beatrix

Kristályterapeuta, érintésterapeuta

A fejlődéshez és az öngyógyító folyamatok fenntartásához a tőlem kapott technikákat alkalmazva, önmagadon dolgozva biztosítható a pozitív változás- vallja.

Kapcsolódó előadások
Békás Beatrix: Tudatos egészség az ásványok tükrében (1. terem, 13:00 - 13:45)