Programrészletező

1. terem / 10:00 - 10:45
Benedek Csilla

Benedek Csilla: Az egészséges ember boldog vagy a boldog ember egészséges?

Benedek Csilla előadásában megdöbbentően őszintén beszél a daganatos betegségéről, és arról miért fontos a mozgás, a táplálkozás, és az egészségügyi szűrések.

Bővebben

1. terem / 14:00 - 14:45
Monostori Tímea

Monostori Tímea: Egészséges szexualitás, avagy gyönyör akadálymentesítve

Egy előadás, ahol - tabuk nélkül – beszélgetünk a szexről. Tímea abban segít, hogy a nők elfelejtsék a kishitűséget, a megfelelési kényszert és a szexualitáshoz kötődő tabukat.

Bővebben

2. terem / 11:00 - 11:45
Prof. Dr. Márai Géza

Prof. Dr. Márai Géza: A környezet változása, az élelmiszerminőség és az egészség összefüggése

Dr. Márai Géza a Szent István Egyetem nyugdíjas címzetes egyetemi docense évtizedek óta hangoztatja: táplálékaink mai értéke a korábbinak töredéke. Előadásában erre hívja fel a figyelmet.

Bővebben

2. terem / 15:00 - 15:45
Kutasi Kelly

Kutasi Kelly: Az vagy amit magadra kensz!

Kutasi Kelly a KELLYS márka alapítójaként teljes mértékben elköteleződött az egészséges életmód, táplálkozás és a tudatos élet iránt. Előadásában arra tér ki mit tartalmaznak a kozmetikumok.

Bővebben

4. terem / 10:00 - 15:00

Véradás

Csak egy tűszúrás, és bárki megmenthet 3 embert, ha vért adott. A Harmony Day-en egész nap szinte bárki tud vért adni, és közösen megmenthetünk 150 életet.

Bővebben

Klubterem / 12:00 - 12:45
Kormos Éva

Kormos Éva: Kundalini jóga

A Kundalini jóga a testre, és a lélekre is egyszerre hat: elcsendesíti az elmét, és új távlatokat nyit meg. Bárki kipróbálhatja, egy kényelmes ruhára van mindössze szükség.

Bővebben

Klubterem / 15:00 - 15:30

Engedd el a gondod lufival

200 lufi. 200 gond, ami a levegőbe repül, és többé nem foglalkoztat minket. Pontosan 15 órakor elengedjük a gondokat, a bánatokat, közösen, több százan a Harmony Day-en.

Bővebben

Színházterem / 13:00 - 13:45
Kutasi Kelly

Kutasi Kelly: Élj másképp, élj tovább! Az egészségtudatos táplálkozás alapja

Élj másképp, élj tovább! Az egészségtudatos táplálkozás alapja Kutasi Kelly életmód szakértő, és egészség nagykövet egy formabontó előadásban segít megtalálni olyan kérdésekre a választ, amit eddig fel sem mertünk tenni.

Bővebben

1. terem / 11:00 - 11:45

Orvosi kerekasztal

A kérdések órája. Egy asztalnál a nőgyógyász, a belgyógyász, és a diatetikus, akik mind arra a kérdésre várnak, amit már régen szeretett volna feltenni nekik.

Bővebben

1. terem / 15:00 - 15:45
Ferencz Judit

Ferencz Judit: Hogyan teremtsd meg saját, egyedi stílusodat?

Judit napjai kislány kora óta a stílus, és a divat bűvöletében telnek. Fő célcsoportja a kisgyermekes anyukák, akiknek szívesen ad lélekmelengető stílusötleteket.

Bővebben

2. terem / 13:00 - 13:45
S. Tóth Márta

S. Tóth Márta: Hogyan befolyásolják a szavak és a gondolatok az egészségünket?

Menekült a rezsim elől, élt az utcán, többször újrakezdte az életét. Több, mint negyed százada autoimmun betegséggel küzd. Éppen ezek miatt érdemes figyelni minden szavára.

Bővebben

2. terem / 16:00 - 16:45
Cseh Ádám

Cseh Ádám: Elmélyült férfilét – az önismeret útján

Az elmúlt évek során félelem vezérelte vagy épp vakmerő lépések sorozata vitte rá, hogy feltegye a kérdést. Ki is Ő valójában? Egy traumának hála elindult az önismeret és tudatosodás útján. A kérdés még komplexebb lett. Milyen férfi is Ő valójában? Van helye a világban egy új férfilétnek? Előadásában erre keresi a választ történelmi kontextusba szőve.

Bővebben

5. terem / 10:00 - 18:00
Szász Kata

Egész nap mini coaching Szász Kata vezetésével

Egész napos mini coaching Szász Kata vezetésével / J.D., CPCC Executive és életvezetési coach

Bővebben

Klubterem / 13:00 - 13:45
Buczkó Péter

Buczkó Péter: Iron box

Buczkó Péter ironbox edzése az egész testet átmozgató, intenzív mozgásforma! A Box egy kemény kardio mozgás, az ironbox ezeket az elemeket ötvözi a saját testsúlyos gyakorlatokkal.

Bővebben

Színházterem / 11:00 - 11:45

Legelsősegély Alapítvány: Ments életet! Elsősegély bemutató, előadás

Egy szó szoros értelmében „életmentő” program a Színházteremben. Ha eljön, egy óra alatt megtanítjuk, hogyan tudja megmenteni egy ember életét.

Bővebben

Színházterem / 14:00 - 14:45

Talk show: Önszeretet, önelfogadás

Egy nagyon erős talk show, ahol olyan sorsok, életutak tárulnak elénk, ahol különösen fontossá válik a saját önszeretetünk, elfogadásunk. Moderátor: Szász Kata

Bővebben

1. terem / 13:00 - 13:45
Békás Beatrix

Békás Beatrix: Tudatos egészség az ásványok tükrében

Beatrix – kristályterapeutaként - több, mint 13 éve foglalkozik azzal, hogyan lehetnek a kristályok, az ásványok az emberek segítői, hogyan teremthető meg a segítségükkel a belső és a külső harmónia.

Bővebben

2. terem / 10:00 - 10:45
Kormos Éva

Kormos Éva: Hétköznapi függőségeink

Érdemes a napot Kormos Éva Kundalini jóga oktatóval kezdeni, mert nem csak a lelkünket, hanem a testünket is átmozgatja, egyetlen röpke óra alatt.

Bővebben

2. terem / 14:00 - 14:45
Kovács Krisztián

Kovács Krisztián: Természetes megoldások. Aromaterápia a XXI. században

Kovács Krisztián majd egy évtizede az egészségmegőrzés területén dolgozik, kiemelt területe az öregedés gátlás, és az aromaterápia. Előadása az illatok erejéről, hatásairól szól.

Bővebben

3. terem / 10:00 - 18:00

Szűrővizsgálatok

Egész nap olyan szűrésekkel várunk mindenkit, amelyért napokat, heteket kellene várni, más esetben: vérnyomás, BMI, PSA, látásvizsgálat, és sok más egy helyen.

Bővebben

Klubterem / 10:00 - 10:45
Kutasi Kelly

Kutasi Kelly: Funkcionális edzés

A funkcionális edzés az az edzés amiért kiált a testünk: egy dinamikus, olyan edzésfajta amit saját testsúllyal végzünk, ezért ez az az edzés amelyik a legkönnyebben, és legegyszerűbben felkészíti a testünket a mindennapokra, ezzel teszi lehetővé, hogy egészségesebben, és jobban éljünk. A Harmony Day-en Kutasi Kelly segít abban, hogy minél többen megismerjük ezt a sportot.

Bővebben

Klubterem / 14:00 - 14:45
Czégel Erika

Czégel Erika: GYMSTICK edzés

Czégel Erika Gymnastic edzése erőfejlesztés, állóképesség fejlesztés, izomtónus fokozás, és gerincstabilizálás, egyensúly és koordinációfejlesztés.. Ki kell próbálni.

Bővebben

Színházterem / 12:00 - 12:45
Bellus István

Bellus István: Stand up a tudatosságról

Bellus István a Dumaszínház tagja, a Gálvölgyi show egyik írója az egészséges életmódról és a tudatosságról tart vicces stand up előadást. Kihagyhatatlan.

Bővebben

Színházterem / 16:00 - 17:00
Lippai Marianna

Lippai Marianna: Ha egészség van, minden van!

Nem ígérem, hogy ha eljössz az előadásomra megváltoztatom az életedet, de talán segíthetek abban, hogy kicsit szebbnek lásd attól, mint amilyennek most látod és képzeled.

Bővebben